Een nieuwe weg betekent nieuwe kansen en uitdagingen

Dat het leven soms anders loopt dan verwacht is lastig maar nooit onoverkomelijk!

Mijn plan om een fysiek outdoor Strength & Conditioning trainingen te geven aan triatleten en sporters op Lanzarote is voorlopig in de koelkast. Sport en websites lopen echter als een rode draad door mijn leven dus het was voor mij voor de hand liggend dat ik nu vanuit een regenachtig Nederland een combinatie aanbied van (online) training en webdesign/beheer.

Zo ben ik achter de schermen hard bezig geweest om een online platform te maken en ben ik blij met het eindresultaat.

Training
Juist met alle Corona perikelen is het verstandig vitaliteit op te bouwen en vast te houden! Sporten en bewegen is essentieel. Vanaf 2021 heb ik ervoor gekozen om naar de mensen toe te gaan met mijn CrossFun en CrossRun trainingen.

Platform
Maar voor degene die gewoon lekker zelf thuis, in de garage of in de tuin aan de slag willen bied ik mijn Online Home Workouts aan. Ben je duursporter in het algemeen of duursporter in het bijzonder en zoek je sport specifieke krachttraining? Neem contact met me op. Ook hier heb ik Online Triathlon Workouts voor beschikbaar.

Webdesign en beheer
De afgelopen 20 jaar ben ik werkzaam geweest als contentmanager en Webdesign Professional bij een grote pensioenuitvoerder. Hier onderhield, designde en testte ik vele websites en portals. Daarnaast maak en onderhoud ik nog steeds een flink aantal websites voor gemeentes maar ook voor sportinstanties en particulieren. Als WordPress Webdesigner en met 20 jaar ervaring in alles wat reilt en zeilt op het gebied van websites, content en techniek, bied ik rechttoe/rechtaan diensten met no-nonsense prijzen!

Wil je meer weten? Neem snel een kijkje op mijn vernieuwde website www.marcohoogenraad.nl en wie weet tot snel!

Waar een wil is, is een weg!