MH Training

Na jarenlang zelf zeer actief wedstrijdsporter: windsurfen, triathlon, CrossFit en trainer coach te zijn in Strength & Conditioning (Triathlon), Mobility, Gladiator en CrossFit, kan je bij mij terecht voor Personal training,  CrossFun en CrossRun.

Personal Training


  • MH Training in mijn HomeGym
    Momenteel leg ik de laatste hand aan een inpandige PT studio vanuit mijn huis en tuin. MH HomeGym met de hoogwaardige producten van RXD Gear. Hier wil ik 1, 2 tot maximaal 3 personen trainen met mijn bekende MH trainingen (voorheen WODBEAST trainingen) om jou fitter, krachtiger en energieker te maken. Maar ook geef ik hier sport specifieke kracht- en conditietraining voor duursporters.
  • MH Training op locatie
    Marco  komt naar jou toe op locatie (Rijswijk en omstreken). Ik geef hier CrossFun/Cross Run trainingen. Dit zijn de MH Trainingen maar dan meer met het eigen lichaam als basis met ondersteuning van licht krachtmateriaal (CrossFun) of juist met hardlopen als basis (CrossRun)

Tarief
Alle trainingen ongeacht 1, 2 of 3 personen is standaard 45 euro per training (45-60 minuten). Een pakket van 10 trainingen is: 400 euro

Met de huidige Corona maatregelen geldt een max van 2 personen per training!

Heb je interesse of samen met je vrienden, broer of zus? Neem vrijblijvend contact met met me op.